.:.am&rani.:.

By: rani ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 27-May-2008 08:00 Email | Share | Bookmark
.:.butter cake lagi!!!.:.

kiri
kanan
Customer minta buatkan kek seketui lagi ...aritu dah buat tp katanya nk bawak pi kelumpo....hahaha...kali ni tabuq gula aising + tabuq gajus ckit kt dalam + dan drizzle ngan chocolate ganage...tu dia..sangat simple dan sangat senang kekek ini



dan ini nonut big apple yg ramai orang tergila gila kan hahaha rasanya lg sedap dr DD kot dan nampak design-designnya lebih kurang jer kat mcm kat JCo...kalau tanya yg paling sedap hat alien tu namanya...sebelah wana cekelat dan putih tu..hat lain pon sedap x kurangnya.... except pink panther itu terlalu manis oooooo ....yg rasa nk makan bole beli kt TeScO MeRgOng....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net