.:.am&rani.:.

By: rani ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 6-Jul-2008 03:16 Email | Share | Bookmark
.:.u & me.:.

 
 
 
 
 
Quote:
&
u and me, u and i, saya dan awak, saya dan kamu, sayang dan abang, sayang dan sayang, yang dan abang, honey and darling, honey and baby, pa and ma, mom and dad, mummy and daddy.....jangan mummy and puppy sudah daaaaaa ooooo lalalala semuanya sama maksud




Hoaaaaaaaaa ni seketui lagi kek yang rani kendong bersama kek-kek fondant dari kL ke ChAnGluN. Di samping mengendong kek-kek lain, kek ini menjadi pOjAaN hati ku....kek untuk BeLaTeD BiRtHdAy gergirl and boboy a.k.a am & rani @ a.k.a aMrAn & NuWaIraNi.....hahaha hohoho yang tak akan rani lupa dalam lipatan kenangan sebab kek besday yang paling lama berjalan ...kebetulan besday rani and hubby dekat dekat tapi bukan la selang semenet @ sehari @ sejam tapi bulan dekat dekat jadi amek la kesempatan oder kat tokei cheesecakeYatt, sbb nk tengok secara "live" sentuhannya...alhamdulillah kek selamat sampai bersama tuannya tanpa sebarang kemalangan ngeri Yeayyyyyyyyyyyy!!!. Kalau nk oder sila nooooo, kat yatt...



Dek terasa sangat sangat sangat nk makan yatt's special cheesecake, rani terus sms dan call yatt. Sila tenung hingga juling bagi yang berminat tapi jangan sampai penin , bagi yang nk mencilok idea sila dapatkan permit mencilok bagi yang terasa nk ngap kek sudah ilek untuk ekstra jelas, segala bunga, daun dan ranting tu semua dilukis bersaiz ekstra ekstra s, haluih haluih cikonet tapi rani soka . Kek ni di deliver sendiri ole tokei cheesecake kat kelas cikgu lynn sambil sengeh sengeh malu...



Pokok anggur subur...berbunga dan berbuah dengan lebatnya.....


Merayayap-rayap macam pokok kacang ajaib...cita itu sungguh best~!!!



Rasa????? aahhhhhhhh sangat sedap ok bila blend rasa cheeese,ceri hitam,cekelat ganache dan gajus, sedap nooooo...bole repeat oder yatt hang jangan lupa noooo ahemmmm untuk aku...hik hik hik......
So daggggg
Rani
http://bakedecorate2u.blogspot.com


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net